Lents Buiten Oost

Wonen in rust, ruimte en levendigheid!

Lents Buiten Oost maakt deel uit van de dijkzone van de Waalsprong. Het is een directe schakel van de Waalsprong tussen binnenstad en buitengebied. Met haar fraaie ligging tussen de historische kern van Lent en de nieuwe rivierdijk kunt u optimaal genieten van het rivierlandschap.

Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar u heerlijk kunt recreëren. Bovendien bent u zo in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Nijmegen en Arnhem. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand. U hebt dus alle voorzieningen dichtbij. En vergeet zeker een bezoek aan Wijnfort Lent niet.

Lents Buiten Oost

Een buitengewone woonbelevenis

In Lents Buiten is alles buitengewoon. De omgeving, de diversiteit aan woningen en de landschappelijke architectuur. Hier woont u midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij.

Centraal in de tweede fase van Lents Buiten ligt een klein en beschut park waaromheen de parkwoningen en bungalows gegroepeerd liggen. Aan de dijk komen de dijkwoningen en urban villa. Elke woning in deze tweede fase van Lents Buiten is net weer even anders, maar samen vormen ze een fraaie architectonische familie. Luxe afgewerkt, comfortabel en uitermate duurzaam in materiaalgebruik en energieverbruik.  

Deel deze pagina: