Een gevarieerde woonbuurt
Hoe wilt u wonen?

Lents Buiten fase 2 wordt een nieuwe woonbuurt met een grote diversiteit aan woningen van hoogwaardige architectuur, duurzaam, comfortabel en met een luxe afwerking. In totaal komen er 8 parkwoningen, 12 dijkwoningen, 5 bungalows en 8 appartementen. Wonen met voor elk wat wils dus. Van ruim gezinshuis tot toekomstbestendige bungalow en van royaal appartement tot dijkwoning met een fenomenaal uitzicht over de Waal.


De plannen voor Lents Buiten fase 2 krijgen steeds meer vorm en we kunnen u alvast een aantal schets impressies laten zien. We zijn benieuwd hoe u hier straks wilt wonen.

Schrijf u in!

Parkwoningen

Semi-bungalows

Dijkwoningen

Appartementen

Stelt u zich eens voor…

“Na een lange werkdag fietst u de Waalbrug over, op weg naar huis. U trotseert de wind die langs de Waal waait en over de Bemmelsedijk. Lents Buiten komt al in zicht en als u de dijk verlaat, valt de wind weg en ruikt u de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. U ontspant en laat de hectiek van alledag achter u. De rust van de natuur omarmt u, u hoort kinderen spelen op straat en buren maken een praatje en zwaaien vriendelijk als u langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stapt u af en opent de voordeur van uw woning in Lents Buiten. Hier komt u pas echt thuis!”

Opvallend aan het nieuwe wijkje is dat de woningen heel vanzelfsprekend en natuurlijk opgaan in het omringende landschap door het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Mooie houten gevels, bijzondere kapconstructies en grote raampartijen zorgen ervoor dat je overal in huis kunt genieten van de geweldige omgeving.

Martijn van Essen
Uw Verkoopmanager Lents Buiten
+31630633470 Mail mij martijn@vanwonen.com Inschrijven nieuwsbrief

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden.”