De locatie Lents Buiten Oost
in Nijmegen

Lents Buiten Oost maakt deel uit van de dijkzone van de Waalsprong. Het is een directe schakel van de Waalsprong tussen binnenstad en buitengebied. Met haar fraaie ligging tussen de historische kern van Lent en de nieuwe rivierdijk kunt u optimaal genieten van het rivierlandschap.


In de Stelt-Oost woont u letterlijk in het landschap. De natuur grenst aan uw achtertuin. Traditionele tuinafscheidingen die je in andere wijken van de Waalsprong tegenkomt. U heeft vrij zicht over het park of op de dijk en uw privacy is gewaarborgd door slimme hoogteverschillen in het landschap en fraaie boom- en struikpartijen tussen de woningen.

Een groen hart
Het park, het groene hart van Lents Buiten in De Stelt-Oost, is de ideale plek om samen nieuwe herinneringen te maken. Hoe fijn is het om hier tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een hapje en een goed glas wijn of een lekker biertje? De seizoenen écht mee te krijgen? De buurtbarbecue te organiseren? Verstoppertje te spelen? Onder de appelboom je favoriete boek te lezen? Het park biedt ruimte, geeft rust, creëert levendigheid. En daar plukt iedereen de vruchten van: jong én oud.

Bekijk het project

"Ik sta u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden!"