Bijzonder wonen in Lents Buiten Oost
Nieuwbouwwoningen in Nijmegen

Lents Buiten groeit en bloeit. De eerste fase in plangebied De Stelt-Zuid is inmiddels verkocht. Hoog tijd voor fase 2 in plangebied De Stelt-Oost. Hier ontwikkelt VanWonen een buitengewoon bijzonder wijkje met 8 parkwoningen, 12 dijkwoningen, 5 bungalows en 8 appartementen. Prachtig gelegen aan de Waal, aan de rand van het dorp Lent, tegenover de historische binnenstad van Nijmegen en bij de natuur. Wat een unieke plek om thuis te komen, te leven en te beleven. Welkom in Lents Buiten Oost.


Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar u heerlijk kunt recreëren. Bovendien bent u zo in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Nijmegen en Arnhem. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand. U hebt dus alle voorzieningen dichtbij. En vergeet zeker een bezoek aan Wijnfort Lent niet.

Een buitengewone woonbelevenis
In Lents Buiten is alles buitengewoon. De omgeving, de diversiteit aan woningen en de landschappelijke architectuur. Hier woont u midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij.

"Ik sta u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden!"