Bedankt voor uw mening

Nieuwsbericht

Het project Lents Buiten Oost wordt ontwikkeld door vastgoedontwikkelaar VanWonen uit Zwolle met kantoor in Lent. Wij als VanWonen hebben als missie om woningen en leefomgevingen te creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Ook bij dit project hebben wij uw mening gevraagd, zodat de woning echt uw thuis zal gaan worden. Velen van u hebben hier een reactie op gegeven, waarvoor onze dank! 
 
De meeste belangstellenden zijn op zoek naar een koopwoning en wonen in de directe omgeving van de locatie. Belangrijke eigenschap van de locatie is de ligging in de Stelt. De gemiddelde leeftijd is tussen de 30 en 50 jaar voor de woningen en ouder dan 60 jaar voor de appartementen. Men heeft een gezin of is samenwonend. Favoriete woningtype is een vrijstaande woning of tweekapper met 4 slaapkamers. 
 
Velen van u geven aan graag de keuze te hebben uit veel bouwkundige opties en afwerkingsmogelijkheden. Andere kiezen juist voor casco of compleet afgewerkt. Verder is er interesse in slimme toepassingen in de woning (Domotica). Ook wordt aangegeven dat er interesse is in een 2e badkamer en een eigen parkeervoorziening met mogelijkheid tot elektrisch laden. 
 
Er zijn nog geen definitieve verkoopstukken zoals koopsommen en woningplattegronden beschikbaar. 
 
We verwachten in het 3e kwartaal van 2023 in pre-sale te gaan. Hierbij kunt u online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur waarna de woningen digitaal worden toegewezen. De komende periode zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Deel dit artikel: