Schrijf in op het bouwnummer van uw voorkeur!

02 maart 2023

Nieuwsbericht

De pre-sale van de 25 woningen en 8 appartementen in het project Lents Buiten Oost is gestart. 


Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kan inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 
 
Aanbod
Hier ontwikkelt VanWonen een buitengewoon bijzonder wijkje met 8 parkwoningen, 12 dijkwoningen, 5 bungalows en 8 appartementen. Prachtig gelegen aan de Waal, aan de rand van het dorp Lent, tegenover de historische binnenstad van Nijmegen en bij de natuur. Wat een unieke plek om thuis te komen, te leven en te beleven. Welkom in Lents Buiten Oost. Bekijk HIER de woningen en appartementen!
 
Schrijf in op het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u hier in als geïnteresseerde in het project Lents Buiten Oost of log in in uw 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. U kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven. 

Is er een woning beschikbaar?
Inmiddels zijn alle bouwnummers toegewezen. Geeft u uw bouwnummervoorkeur door, dan staat u automatisch op de reservelijst. Er is geen volgorde op de reservelijst, indien een bouwnummer vrij komt wijzen wij opnieuw toe. Is er een bouwnummer voor u beschikbaar dan nemen wij contact met u op.

 

Deel dit artikel: