De verkoop is gestart!

25 mei 2023

Nieuwsbericht

Na een succesvolle pre-sale waarin belangstellenden een woning hebben gereserveerd, is de verkoop gestart! En goed nieuws: er zijn nog enkele woningen beschikbaar!


Aanbod
Hier ontwikkelt VanWonen een buitengewoon bijzonder wijkje met 8 parkwoningen, 12 dijkwoningen, 5 bungalows en 8 appartementen. Prachtig gelegen aan de Waal, aan de rand van het dorp Lent, tegenover de historische binnenstad van Nijmegen en bij de natuur. Wat een unieke plek om thuis te komen, te leven en te beleven. Welkom in Lents Buiten Oost. Bekijk HIER de woningen en appartementen!

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u via deze website in als belangstellende in het project 'Lents Buiten Oost’ en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In het account vindt u het online inschrijfformulier waarin u uw interesse in één of meerdere bouwnummers kan aangeven. 

Is er een woning voor u beschikbaar? 
Dan nemen wij contact met u op. U krijgt dan een optie op het bouwnummer en er wordt een afspraak ingepland. Tijdens dit gesprek wordt u alles verteld over de woning en ontvangt u alle verkoopinformatie. Deze informatie is voor u persoonlijk beschikbaar in 'Mijn VanWonen'.
 

Deel dit artikel: