Binnenkort start de pre-sale!

06 februari 2023

Nieuwsbericht

Goed nieuws: in maart start de pre-sale en kunt u zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur! 

Aanbod
Locatie, locatie, locatie. Dit is vaak het sleutelwoord voor een waardevaste woning. In Lents Buiten Oost is dit ook zeker één van de pluspunten, maar de architectuur, de duurzaamheid en de typologie zijn hier een perfecte toevoeging. Lents Buiten Oost biedt 4 typen woningen. In totaal 33 prachtige woningen: 
•    12 dijkwoningen 
•    8 parkwoningen 
•    5 semibungalows 
•    8 appartementen 

Bent u benieuwd naar de woningen? Klik dan hier voor het woningaanbod.

Pre-sale 
De pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel u een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Op het moment dat alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen.

Na sluiting van de pre-sale worden de bouwnummers toegewezen en kunt u door middel van een reserveringsovereenkomst een woning reserveren. De tijd tussen pre-sale en de start van de verkoop gebruiken wij om de verkoopdocumenten af te ronden en afspraken te maken met de showroom voor sanitair, tegelwerk en de keuken. 

Wij verwachten in mei 2023 in verkoop te gaan. Staat u ingeschreven als geinteresseerde, dan ontvangt u een bericht van ons zodra de pre-sale start.

Deel dit artikel: